Home

Bedrijfsprofiel

Producten

Foto's

Montage

Milieu

Contact

Services

Bedrijfsprofiel


Keuken Adviesbureau Almelo is een onafhankelijke keukenzaak, zonder eigen showroom, maar met contacten bij vele keukenzaken en -fabrikanten om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Onafhankelijkheid is daarbij erg belangrijk, omdat u dan altijd verzekerd bent van het meest optimale advies voor uw droomkeuken en omdat er dan sprake is van een vrijwel ongelimiteerd assortiment.

Voor de consumenten die de producten graag in een showroom willen zien werkt Keuken Adviesbureau Almelo samen met 3 andere ondernemers (een vloerengroothandel, vloerenwinkel en een keukenagent). Samen maken wij gebruik van één showroom. Deze showroom is geheel ingericht met keukens in diverse stijlen met per keuken een bijpassende natuurstenen vloer. Ook wordt er natuursteen wandbekleding getoond.
Er is bewust voor gekozen om met meerdere ondernemers gebruik te maken van één showroom, zodat de kosten verdeeld kunnen worden en we onze kwaliteitsproducten dus tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Want de dure showrooms met het vele personeel bij de meeste keukenzaken worden immers betaald door de consument!
Doelstelling Keuken Advies Bureau Almelo:
 


* Géén aanbetaling

* Zeer breed assortiment

* Scherpe, eerlijke prijzen

* Uitstekend advies, op maat

* Montage door vakkundig personeel

* 3-D ontwerptekening op A3 formaat of als digitaal bestand

* Duidelijk gespecificeerde offertes, zodat u exact weet wat u koopt 
HomeBedrijfsprofielProductenFoto'sMontageMilieuContactServices