Home

Bedrijfsprofiel

Producten

Foto's

Montage

Milieu

Contact

Services

Producten

Keuken Adviesbureau Almelo levert bied u een enorm breed assortiment in keukens, vloeren en meubelen. Hieronder treft u alvast een beknopt overzicht aan van ons assortiment:


Keukens:
Keuken Adviesbureau Almelo levert keukens in vrijwel alle prijsklassen en uitvoeringen, van ultra-moderne designkeukens tot aan handgemaakte keukens uit de jaren '30 stijl.


Apparatuur / accessoires:
Wij leveren vrijwel alle topmerken apparatuur, zoals Siemens, Miele, Atag, Viking en Gaggenau. Ook de nederlandse merken als Pelgrim en Etna zijn leverbaar. Tevens bieden we een ruim assortiment aan accessoires, waaronder zeer praktisch artikelen voor het handig indelen van uw voorraad, pannen, kruiden en bestek. Ook is het mogelijk om alleen apparaten bij Keuken Adviesbureau Almelo te bestellen, vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen!


Vloeren:
Keuken Adviesbureau Almelo levert ook vele soorten natuursteen, zoals marmer, hardsteen, leisteen en graniet. Ook vloerverwarming kunnen wij voor u regelen.


Meubelen:
Tevens leveren wij een meubelserie die speciaal voor ú op maat gemaakt wordt. Helemaal naar uw wens samen te stellen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kamer-en-suite, lambrisering, tafels en tv/audiokasten.


Tip:
Het is ook mogelijk om de gehele benedenverdieping uit te voeren in dezelfde stijl. Keuken Adviesbureau Almelo kan namelijk uw keuken, kamer-en-suite, lambrisering en de tv/audiomeubelen en boekenkasten in exact dezelfde uitvoering leveren. Geheel naar uw smaak en geheel op maat gemaakt. O.a. in de stijlvolle jaren '30 stijl.HomeBedrijfsprofielProductenFoto'sMontageMilieuContactServices