Home

Bedrijfsprofiel

Producten

Foto's

Montage

Milieu

Contact

Services

Meest gestelde vragen


Meest gestelde vragen:


 

 

 

Vraag

Wat kost een nieuwe keuken?

 

 


Antwoord

De prijs van een nieuwe keuken is van veel factoren afhankelijk. Op basis van uw wensen kunnen wij u verder adviseren.


 

 

Vraag

Wat is de gemiddelde levertijd van een keuken?

 

 


Antwoord

De levertijd van een keuken is erg afhankelijk van het materiaal en uw wensen. Graag adviseren wij u hierover aan de hand van uw persoonlijke wensen. Ter indicatie, de gemiddelde levertijd op een keuken is circa 12 weken.


 

 

Vraag

Verkoopt Keuken Adviesbureau Almelo ook losse inbouwapparatuur?

 

 


Antwoord

U kunt bij Keuken Adviesbureau Almelo ook terecht voor losse inbouwapparatuur. Alle topmerken zijn bij ons verkrijgbaar. Wij helpen u graag verder.


 

 

Vraag

Heeft Keuken Adviesbureau Almelo ook een eigen showroom?

 

 


Antwoord

Keuken Adviesbureau Almelo heeft geen eigen showroom, maar maakt samen met 3 anderen ondernemers gebruik van een 'Pilotstore' in Holten, waar keukens in allerlei stijlen, met bijpassende natuursteen vloeren staan opgesteld.


 

 

Vraag

Waarom heeft Keuken Adviesbureau Almelo geen eigen showroom?

 

 


Antwoord

De 'Pilotstore' in Holten is opgezet als showroom waar een keukenfabrikant haar dealers de producten kan laten zien. Tegen een kleine vergoeding kan Keuken Adviesbureau Almelo gebruik maken van deze showroom. Door de lage kosten kan Keuken Adviesbureau Almelo haar keukens zeer scherp geprijsd aanbieden. U heeft als klant dus veel voordeel bij deze constructie.


 

 

Vraag

Is het mogelijk een afspraak te maken?

 

 


Antwoord

Op onze website kunt u uw gegevens achterlaten op het contactformulier. U wordt dan door ons teruggebeld om een afspraak in te plannen wanneer het u uitkomt (ook 's avonds en in het weekend mogelijk). Deze afspraak kan bij u thuis zijn, maar het kan ook in de showroom, het is maar waar u zich het prettigst bij voelt.


 

 

Vraag

Kan ik zelf mijn keuken monteren?

 

 


Antwoord

Keuken Adviesbureau Almelo werkt samen met gespecialiseerde montage- en servicediensten. Indien gewenst, kunt u uw keuken ook zelf (laten) monteren. Ook dan voorzien wij u van alle benodigde montage-informatie zoals een leidingschema, tekening met maatvoering etc.


 

 

Vraag

Welke montagewerkzaamheden kan Keuken Adviesbureau Almelo regelen?

 

 


Antwoord

Keuken Adviesbureau Almelo kan u begeleiden in het totale montagetraject.  Van het maken van een plan, het sloopwerk, tot aan de kant-en-klare oplevering van uw keuken. Hiervoor werkt Keuken Adviesbureau Almelo samen met gespecialiseerde montage- en servicediensten. Ook het leggen van de natuurstenen vloer en het installeren van vloerverwarming kan door Keuken Adviesbureau Almelo geregeld worden. Zelfs in (kleine) verbouwingen kan Keuken Adviesbureau Almelo u begeleiden middels contacten met aannemers-/klussenbedrijven.


 

 

Vraag

Moet ik bij Keuken Adviesbureau Almelo aanbetalen?

 

 


Antwoord

Bij Keuken Adviesbureau Almelo hoeft u geen aanbetaling te doen.


 

 

Vraag

Kan ik ook een tafel of meubelen bij Keuken Adviesbureau Almelo bestellen?

 

 


Antwoord

Bij Keuken Adviesbureau Almelo kunt u ook meubelen bestellen. Wij leveren uitsluitend meubelen die geheel op maat zijn gemaakt en kunnen het daarom exact naar uw wens samenstellen. Het model, de kleur en het materiaal zijn geheel naar uw smaak uit te kiezen (eventueel ook aan te passen aan uw bestaande interieur).


 

 

Vraag

Kan ik ook een vloer bestellen bij Keuken Adviesbureau Almelo?

 

 


Antwoord

Keuken Adviesbureau Almelo levert ook natuursteen vloeren en uw vloerverwarming kunt u ook bij ons bestellen. U heeft keuze uit vele soorten natuursteen in allerlei formaten.


 

 

Vraag

Hoe onderhoud ik mijn natuurstenen vloer?

 

 


Antwoord

Elke natuurstenen vloer heeft haar eigen eigenschappen, graag adviseren wij u persoonlijk aan de hand van uw type natuurstenen vloer.


 

 

Vraag

Hoe onderhoud ik mijn keuken?

 

 


Antwoord

Dat is afhankelijk van het materiaal, graag adviseren wij u persoonlijk aan de hand van uw type keuken.


Nb. Indien uw vraag niet in dit overzicht terug te vinden is, kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen middels E-mail info@keukenadviesbureaualmelo.com

of telefonisch op 06-51499158 (Erik van den Belt)


 
HomeBedrijfsprofielProductenFoto'sMontageMilieuContactServices